ماهوارهبر ذوالجناح در قالب پروژهای با نام حضرت فاطمه الزهرا(ع) اجرا شد. این پرتاب اولین پرتاب ماهوارهبر ترکیبی ذوالجناح بود.
سخنگوی فضایی وزارت دفاع به تشریح پرتاب تحقیقاتی ماهوارهبر ترکیبی «ذوالجناح» و ویژگیهای این ماهوارهبر و سوخت آن پرداخت.
سیداحمد حسینی سخنگوی فضایی وزارت دفاع از پرتاب موفق تحقیقاتی ماهوارهبر ترکیبی ذوالجناح خبر داد و گفت: ماهوارهبر ذوالجناح در قالب پروژهای با نام حضرت فاطمه الزهرا(ع) اجرا شد. این پرتاب اولین پرتاب ماهوارهبر ترکیبی ذوالجناح بود. منظور از ترکیبی، ترکیبی از سوخت جامد و مایع است. ما در ماهوارهبر ذوالجناح برای اولین بار از سوخت جامد استفاده کردیم. با این پرتاب برای نخستینبار قدرتمندترین موتور سوخت جامد به پرواز درآمد و با این پرتاب به قویترین موتور سوخت جامد دست پیدا کردیم. ماهوارهبر در مرحله اول و دوم از سوخت جامد و در مرحله سوم از سوخت مایع استفاده میکند.
وی افزود: ماهوارهبر ذوالجناح ماموریتی که برایش طراحی و تعریف شده، قرار دادن ماهوارهای با وزن حداکثر 220 کیلوگرم در ارتفاع 500 کیلومتری دایره است. این توانمندی خیلی نزدیک به توانمندی سیمرغ است. هدف ما رسیدن به مدار نبود و پرتاب با هدف زیرمداری انجام گرفت. تا آن مرحلهای که مدنظرمان بود، پرواز انجام گرفت. ما همچنین میتوانیم مجموعهای از ماهوارهها که مجموع وزنشان 220 کیلوگرم است، را پرتاب کنیم.